Sökmotoroptimering SEO – Paket och priser

Fler besökare till din hemsida och fler affärer

Vill du ha fler besökare som hittar din hemsida och tar del av dina tjänster och din information? Då är SEO (sökmotoroptimering) en mycket bra lösning.
Idag är sökmotorer bland de mest trafikdrivande kanalerna som finns och störst av dom alla är Google. Att Google driver mycket trafik (besökare) är inte så konstigt om du tänker efter. Vi Googlar ju på allt! Vi söker efter information, adresser, telefonnummer, produkter, priser, tjänster, bilder... ja, allt möjligt.
Kanske Googlade du "Fler besökare till hemsida" eller "Sökmotoroptimering" innan du hamnade här?

SEO handlar om att synliggöra just din hemsida och de sökorden du vill förknippas med för alla de potentiella kunder som dagligen söker efter produkter eller tjänster på sökmotorer som Google. Med en professionellt gjord sökmotoroptimering av din sida kan du placeras före dina konkurrenter i sökresultaten.

Vi ser till att placera dina sökord på Googles förstasida, så att du får fler besökare och ökar chanserna till fler affärer.
Vill du nå toppen av Google? Se våra SEO-paket och priser här nedan
* Möjlighet att byta ut sökord en gång per månad
Läs om hur vi jobbar för att skapa topplaceringar för dina sökord på Google
Vi hjälper dig optimera din sajt så att det blir lätt för sökmotorerna att indexera och katalogisera innehållet på din hemsida och dess undersidor på ett korrekt och relevant sätt. För att det ska vara just dina produkter och tjänster som dyker upp på första sidan optimerar vi din hemsida för de sökord du vill förknippas med.

Vi jobbar till 100% efter Googles riktlinjer med sökmotoroptimering. Vi tar inga genvägar och därigenom kan vi utlova både bra resultat och resultat som håller över tid.

Utan att göra en djupdykning i alla tekniska termer och detaljer kring ett SEO-projekt så går vi här nedan genom den process vi oftast utgår ifrån.
keyword-research-40

1. Sökordsanalys

Det första steget är att tillsammans med dig gå igenon de sökord som du vill förknippas med. Vi tittar på sökorden kritiskt utifrån antal sökningar som görs, konkurrens och affärsmöjligheter.

Målet är att hitta de sökord som ger flest besökare och flest affärsmöjligheter för dig och din hemsida.

Med sökorden som grund upprättar vi en SEO-strategi som ska föra dina sökord till toppen av Google.

Att välja rätt sökord är grunden till en lyckad SEO-kampanj.
website-optimization-40

2. On-page optimering

Därefter går vi igenom din hemsida för att upptäcka eventuella fel eller brister i koden, strukturen och navigationen. Innehållet på dina sidor gås igenom. Hur ser titlar och beskrivningar ut. Vilken kvalitet håller texterna. Vi kontrollerar även sidans uppladdningshastighet då denna är en viktig del i helhetsupplevelsen för besökaren.

När hemsidan är genomgången börjar vi rätta till de eventuella brister som finns. När detta är gjort upprättar vi en sajtkarta som vi skickar till Google, för att indexera hemsidan, d v s göra den sökbar. Vi installerar Google Analytics för att kunna analysera och mäta besöken. Google Search Console installeras för att hålla koll på att sidan är kontinuerligt rätt optimerad.
link-building-40

3. Off-page optimering

Med grunderna på plats och hemsidan gjorts sökbar på sökord som du vill förknippas med börjar vi med att bygga upp sidans auktoritet.

Detta gör vi genom att skapa länkar till din sida från andra sidor med hög relevans och auktoritet. Vi tar även hjälp av sociala medier i detta steg. Det är detta löpande länkarbete som får sökorden att ta stegen hela vägen uppför resultatlistan.
seo-report-40

4. Kontinuerlig dialog med dig och rapportering

Vi håller kontinuerlig kontakt och dialog med dig under det löpande arbetet. En gång i månaden sammanfattar vi resultatet av vårt arbete i en trafikrapport och en ranking rapport till dig.
 
Ring eller mejla oss, så berättar vi hur du kan nå toppen av Google och få relevant trafik till din sida som är både långsiktig och lönsam.