Social marknadsföring

social-marknadsforing-social-media

Marknadsföring på sociala medier

Vi hjälper er till ökad synlighet på sociala medier, genom att skapa och underhålla företagssidor på de mest kända sociala nätverken. Dessutom hjälper vi er med annonsering på sociala medier.

 

Vad är social marknadsföring?

Social marknadsföring eller SMM som det ibland kallas (från engelskans Social Media Marketing) ökar din synlighet på sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter, Google Plus, LinkedIn m.fl.

Social marknadsföring - Social media
 

Varför använda social media i din marknadsföring?

Idag spenderar dina besökare och kunder stor tid på olika sociala medier, där umgås med vännder, delar videos, bilder och annat intressant på nätet. På sociala medier delas även upplevelser, både positiva och negativa, som kunder haft med olika företag. Man ger varandra köptips och rekommendationer.

Med en närvaro på de sociala medierna kan ditt företag ta del av vad dina kunder tycker och tänker om företaget och du ges möjlighet att skapa en bättre kontakt med både nya som befintliga kunder.

En företagssida på ett socialt nätverk kan också driva trafik till din hemsida.

Kaliber Online hjälper dig att både skapa och underhålla företagssidor på de mest kända sociala nätverken. Vi hjälper även till med annonseringsupplägg.