Ny Hemsida

Responsiv hemsida - mobilanpassad hemsida

Ny professionell och mobilvänlig hemsida

Din hemsida är ditt företags ansikter utåt på nätet och ofta sker vår första kontakt med ett företag just via hemsidan. Din hemsida är en viktig del av ditt företags varumärke
Antingen har man fått ett visitkort där hemsidans adress står skriven, sett reklam på en bil eller gjort en sökning på Google, för att till sist landa på din hemsida och då är det viktigt att denna första upplevelse av ditt företag blir bra. Ditt företag bör vara presenterat på ett tydligt och designmässigt snyggt sätt, samtidigt som att det är vikitgt att besökaren ska kunna använda sig av valfri enhet för att kunna ta åt sig information på din hemsida. Det ska inte spela någon roll om man sitter vid datorn eller surfar in via läsplatta eller mobil. Besökaren ska få en bra upplevelse av ditt företag.

Vi bygger professionella hemsidor som presenterar ditt företag på ett korrekt och tilltalande vis och vi ser alltid till att de hemsidor vi bygger är responsiva/adaptiva, d v s att de är mobilvänliga.

 

WordPress är vårt förstahandsval

I de allra flesta fall använder vi oss av WordPress när vi skapar hemsidor. WordPress är världens största publiceringsverktyg och ca 25% av alla hemsidor i världen är byggda i WordPress. Man kan bygga mallar från grunden, eller använda sig av mängder av färdiga mallar att bygga sin hemsida kring och med miljontals utvecklare av tilläggsprogram så är det nästan bara fantasin som sätter gränser för vad man kan bygga.

WordPress är också ett av de enklaste verktygen du kan jobba i. Det är enkelt att lägga upp ny information, nya inlägg, bilder osv…

En bonus är att det mesta med WordPress är gratis. Det man betalar för är tiden som webbutvecklaren lägger ned för att skapa sidan och ibland kan kostnader tillkomma för vissa mallar och tilläggsprogram.

 

Vill du skapa en ny hemsida eller fixa till din befintliga? Kontakta oss idag för att diskutera din hemsida med oss.