Få hjälp med din marknadsföring online Fyll i nedan detaljer så kontaktar vi dig snarast för en kostnadsfri konsultation
[contact-form-7 id="11984" title="Namnlös"]
[contact-form-7 id="12254" title="Sökmotoroptimering"]

Sökmotoroptimering

50 Miljoner

Det görs 50 miljoner sökningar på Google varje dag i Sverige

58 %

58 % av alla klick görs på sökresultaten som ligger topp 3 på Google.

Dina kunder söker på allt online

Det görs dagligen en ofantlig mängd sökningar på sökmotorerna. Vi söker efter information, produkter, priser, recept… ja allt möjligt. De flesta besöken till hemsidor idag kommer via sökmotorer. Störst av dem alla är Google, som i Sverige har runt 90% av alla sökningar.

Att finnas på Google bör då vara väldigt viktigt för alla företag och ännu viktigare är att befinna sig på förstasidan, då sidorna som ligger där får allra flest klick.

Visste du att 58% av all klick på Googles sökresultat görs på de 3 högst placerade resultaten på sida 1?

 

Låt kunderna hitta ditt företag före konkurrenternas

Visst vore det bättre om den som söker efter dina tjänster eller produkter hittar dig före dina konkurrenter? Att besökaren leds till din sida där du har möjlighet att presentera ditt erbjudande i stället för att din konkurrent ska göra det?

Genom sökmotoroptimering kan ditt företag och din hemsida bli synlig framför dina konkurrenter på sökord som är relevanta för dig och ditt företag. Med topplaceringar på Google får du fler besökare till din hemsida som du sedan har möjlighet att konvertera till kunder.

 

Sökmotoroptimering som ökar antalet besökare och ger resultat

Kaliber Online hjälper företag att nå topplaceringarna som ger dig en fördel gentemot dina konkurrenter och ökar antalet relevanta besökare till din hemsida. Kaliber jobbar med sökmotoroptimering enligt Googles riktlinjer och tar inga genvägar på vägen mot toppen. Detta gör att vi vågar lova långsiktiga resultat åt dig som kund.

Vad är sökmotoroptimering?

Sökmotoroptimering eller SEO (Search Engine Optimization) innebär att man optimerar webbplatsen för synlighet hos sökmotorer som Google i syfte att generera trafik till sin egna hemsida.

Sökmotoroptimering som är rätt gjord är mycket kostnadseffektiv och genererar relevanta besökare till din hemsida över lång tid.

Ring eller mejla oss, så berättar vi hur du kan nå toppen av Google och få relevant trafik till din sida som är både långsiktig och lönsam
Gratis SEO Analys - Testa nu hur väl optimerad din hemsida är